Betaalmogelijkheden

Al je bestellingen reken je meteen af in onze webshop. Je hebt de volgende mogelijkheden:


Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Met iDEAL betaald u via internet bankieren van uw eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.


PayPal is een online betaalservice waarmee u op online winkels kunt betalen. U kan betalen vanaf uw bank of giro, creditcard, of via het saldo van uw PayPalrekening.


Betaal met uw VISA/Eurocard/Mastercard creditcard via een secure Internet connectie (SSL): Controleer eerst goed of alle getoonde gegevens juist zijn. Vul dan het kaartnummer en de vervaldatum en van uw creditcard in. 
Nadat u op VERSTUREN heeft geklikt wordt de betaling verwerkt. Het resultaat wordt op het scherm getoond. Indien de betaling door de Creditcard maatschappij wordt goedgekeurd, wordt uw bestelling direct verwerkt.


Je betaalt veilig in je vertrouwde internet betaalomgeving. De betaling gebeurt onmiddellijk. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact.

Giropay
Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen.

Sofort Banking
Sofort Banking is een online bank overschrijving. Betaal heel eenvoudig met uw gegevens van internetbankieren. Veilig en snel.

PIN/Maestro/Contant
Als u uw zending op komt halen bij ons op de Televisieweg 79 in Almere  kunt u daar altijd afrekenen met pin of contant. Tevens is het mogelijk om een zending onder rembours te laten bezorgen, u betaald dan aan de postbode ( betalingen tot maximaal € 500 kunnen aan de deur afgerekend worden ) of op het post agentschap/pak je gemak adres.

Bank overboeking
Als u uw bestelling gaat afrekenen kunt u ook kiezen voor de optie bank overschrijving, U kunt dan het totaalbedrag over schrijven op onze bankrekening. NL05 ABNA 0467 3131 99 t.n.v. SAS-Electronics te Almere Vergeet niet uw ordernummer of Batch nummer in de omschrijving mee te nemen. Zodra we uw betaling hebben ontvangen gaan wij uw order verwerken.

Achteraf betalen
U kunt er ook voor kiezen om een zending onder rembours te laten verzenden. De extra kosten hiervoor zijn € 18,15 incl. BTW ( €15,00 excl. BTW). Zendingen tot € 500,00 worden aan de deur aangeboden. De betaling dient dan voldaan te worden doormiddel van een PIN transactie. Zendingen boven de € 500,00 moeten altijd op een post agentschap/pakje gemak adres opgehaald worden.
Het is voor zakelijke klanten ook mogelijk om op rekening te kopen. Zodra u een account heeft aangemaakt willen we graag van u een uittreksel van de Kamer van Koophandel ontvangen. Wij doen aan de hand van deze gegevens een Creditcheck en controleren uw gegevens. Aan de hand van de Creditcheck wordt er besloten of u op rekening kan kopen.