Vekto
Contact met één van onze technische specialisten 036-7505372 verkoop@vekto.nl

Nieuwe serie SEP Compact is compleet!

Gepubliceerd op 12-12-20221300 keer bekeken

In 2017 is de RCD1 aardlekautomaat gelanceerd voor het gebruik in zowel bedrijfs- als huisinstallaties omdat de RCD1 voldoet aan de IEC-61009-1 norm. Dankzij zijn compacte bouwmaat van slechts 1 module (18mm) is het een zeer ruimtebesparende oplossing zonder in te boeten aan kwaliteit of betrouwbaarheid.

Na 5 jaar op de markt heeft het product bewezen zichzelf te zijn op verschillende punten, zoals kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en prijs. Dit heeft geleid tot een uitbreiding van het productpakket en de halvering van de standaard module maten van alle hoofdschakelaars, aardlekschakelaars en installatieautomaten (behalve de 1polig+nul). Hierdoor kunt u nu nog compactere installaties bouwen. Bovendien is SEP ook fabrikant van kamrailen, waarmee u zonder bedrading verbindingen kunt maken voor nog meer flexibiliteit en tijdbesparing. Alle componenten zijn voorzien van Kema Keur, wat garant staat voor hoge kwaliteit en veiligheid. Zoekt u een complete en betrouwbare installatie geschikt voor compacte ruimtes?  Kies dan voor SEP.

Ons assortiment uiterst compacte componenten:
- Installatieautomaten
- Aardlekschakelaars
- Aardlekautomaten
- Hoofdschakelaars

Hier hebben we een voorbeeld van een toepassing die met conventionele componenten tweemaal zo groot zou zijn en die bedrading nodig zou hebben. Dit is een verdeler met een 4-polige hoofdschakelaar, een 4-polige aardlekschakelaar en 4 keer 4-polige installatieautomaat B16. Geen bedrading nodig alleen 2 kamrailen en alles is op de juiste wijze aangesloten.

1 hoofdschakelaar 1 aardlekschakelaar 4 krachtgroepen

Dit is een groepenkast met 1 fase en 7 groepen, die is voorzien van een aardlekautomaat voor een elektrische autolader of zonnepanelen. Met behulp van slechts 3 kamrailen is alles op de juiste wijze doorverbonden. Dit zorgt voor een efficiënte en betrouwbare oplossing.

1 fase 7 groepen met aardlekautomaat

Bijpassende producten