Vekto
Contact met één van onze technische specialisten 036-7505372 verkoop@vekto.nl

Project ondersteuning

Gepubliceerd op 27-12-20223446 keer bekeken

Projectondersteuning bij Vekto

 

Waar kan Vekto u allemaal in ondersteunen zodat uw projecten gestructureerd en volgends planning verlopen?

  • Zodra u een duidelijk zicht heeft op wat voor materiaal en in welke aantallen u dit nodig heeft kunt u in samenspraak met uw vaste contactpersoon kijken of wij uw goederen voor u klaar kunnen leggen op afroep, dit houd in dat wij de materialen op voorraad houden in het magazijn maar deze voor u gereserveerd blijven. Op deze manier bent u verzekerd van de benodigde materialen wanneer u deze nodig heeft.

 

  • Is de planning rond en weet u wat u wanneer nodig heeft kunnen wij in samenspraak een planning opstellen voor het uitleveren van de goederen op het op u meest geschikte tijdstip en locatie, zo voorkomt u dat uw personeel op locatie staat zonder de benodigde goederen en ze niet eerst nog de materialen in uw magazijn moeten ophalen maar deze direct op het project worden afgeleverd.

 

 

  • Factureren volgens de planning, wij factureren de goederen niet vooruit, deze factuur word u pas toegezonden zodra wij de levering hebben uitgevoerd, zo komt u niet in de knoop met uw inkomende en uitgaande financiële stromen.

 

  • Technische ondersteuning bij uw project, heeft u het project toegewezen gekregen maar zijn er bepaalde technische vraagstukken die zich vooraf of tijdens het project voordoen die net buiten uw kennisgebied liggen, Vekto kan hierin ondersteunen doormiddel van advies en uw voorzien van de benodigde producten en datasheets.

 

Kortom, Vekto bied alles binnenshuis voor u en uw project, zodat u zich kunt focussen op wat er daadwerkelijk op het project dient te gebeuren en niet bezig hoeft te zijn met de bijkomende randzaken.