Vekto
Contact met één van onze technische specialisten 036-7505372 verkoop@vekto.nl

Vekto heeft het assortiment verlichting verder uitgebreid

Gepubliceerd op 26-4-20231178 keer bekeken

Het assortiment verlichting is uitgebreid met producten van Calex. Het aanbod varieert van een standaard LED lamp tot en met design lampen. Een deel van het assortiment is middels Wifi bedienbaar op de verschillende platforms waaronder Amazon Alexa, Google Home, Apple ’s Siri, Tuya en IFTTT. Ook zijn er armaturen en downlights in ons assortiment opgenomen.
Calex is een Nederlandse kwaliteitsmerk. De Calex producten zijn stevig, hebben een fraaie afwerking en hebben bovendien een lange levensduur.

Calex Verlichting

 

Calex lampen en armaturen

LED lampen, overige lampen voor speciale toepassingen, maar ook diverse armaturen zijn bij ons te vinden. Ons assortiment lampen loopt uiteen van de standaard LED-gloeilamp tot en met uiterst decoratieve designlampen. Maar ook voor bijvoorbeeld een ovenlamp kunt u bij ons terecht, evenals de vervanger van de halogeenlampjes met G4 en G9 fitting. De armaturen van Calex omvatten prachtige tafelarmaturen, plafondarmaturen, etc.

Calex lampen en armaturen

 

Calex Smart

Calex Smart lampen worden bediend met onder meer de Calex-app, Amazon Alexa, Google Home, Apple ’s Siri en IFTTT. U kunt hiermee aan uw persoonlijke wensen voldoen door het licht te dimmen. Maak een scéne aan via de Calex app om met één druk op de knop de gewenste lampen aan te zetten. Bij de meeste lampen is de lichtkleur aan te passen en is er nog meer mogelijk.

Calex Smart

 

Calex LED spots en downlights

Calex LED inbouwspots zijn ideaal om een perfecte sfeer te creëren. Het is mogelijk via wifi te dimmen en de kleurtemperatuur van de lamp aan te passen. Oftewel het is mogelijk te wisselen tussen werk- en sfeerlicht. De Calex reflectorlampen zijn de ideale lampen om in spots te plaatsen. Deze zijn verkrijgbaar met verschillende specificaties en dus aan de mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen.

 

Calex LED spots en downlights

 

 

Bijpassende producten