Vekto
Contact met één van onze technische specialisten 036-7505372 verkoop@vekto.nl

Zakelijke voordelen

Gepubliceerd op 14-3-20233995 keer bekeken

Als zakelijke klant van Vekto profiteert u van diverse voordelen, maar welke voordelen zijn dat en hoe word u zakelijke klant?

 

De voordelen voor u op een rijtje :

  • Betalen op factuur of doormiddel van een automatische incasso, zodat u niet constant bezig hoeft te zijn met het bestelproces maar dit uit handen kunt geven aan uw daar voor toegewezen collega(s).

 

  • Het bestellen doormiddel van een inkooporder systeem via de mail, zodat u niet elke keer weer dezelfde producten bij elkaar hoeft te zoeken via onze webshop.

 

  • Een vast aanspreekpunt binnen Vekto, bij wie u terecht kunt met technische vragen, voor advies of met uw probleem. Deze persoon kent u en uw bedrijf en weet wat er nodig is om de volgende stap te nemen en hoe eventuele problemen goed kunnen worden verholpen.

 

  • Een makkelijk en goed bereikbare klantenservice, die u kan helpen met vragen over uw producten, levertijden en andere order/product gerelateerde vragen.

 

  • Ondersteuning bij projecten, buiten het geven van extra ondersteuning bij grote projecten kunnen wij nog veel meer voor u betekenen, denk aan: leveren op afgesproken datum zodat u niet gelijk met een heel vol magazijn staat., producten op afroep voor u reserveren zodat u zich niet druk hoeft te maken over of wij wel voldoende materiaal op voorraad hebben voor u. een meedenkende visie, welke producten mist u, is een ander product niet beter geschikt?

 

Kortom, u haalt met Vekto geen nieuwe leverancier in huis, maar een partner!

 

Wat moet u doen om zakelijk klant te worden bij Vekto? Zo min mogelijk!

  • U maakt simpelweg een account aan via onderstaande knop, en stuurt een mail naar verkoop@vekto.nl met daarin : uw klantnummer en uw KVK nummer.

  • Maak een account aan

Wij regelen dan de rest voor u en nemen zodra alles geregeld is telefonisch contact met u op om eventuele andere wensen te bespreken.

 

Heeft u nog verdere vragen?  Wij staan u graag te woord – 036 750 53 72 of verkoop@vekto.nl