Vekto
Contact met één van onze technische specialisten 036-7505372 verkoop@vekto.nl

Zakelijke klant worden

Gepubliceerd op 27-12-20224231 keer bekeken

Hoe zakelijk partner worden bij Vekto?

Maak een account aan op onze website. Vul de basisinformatie in en vul vervolgens de details in op de accountpagina bij "mijn adresboek" en "accountgegevens". Hier kunt u een standaard factuur- en bezorgadres opgeven en uw vast e-mailadres voor facturen invullen. Hier kunt u ook uw eigen Vekto klantnummer vinden.

Neem contact op met onze klantenservice via verkoop@vekto.nl of telefonisch via 036 750 53 72. Houd uw klantnummer bij de hand, want onze collega's zullen u vragen naar uw klantnummer, uw KvK-nummer en een e-mailadres voor alle facturen.

Zodra we al deze informatie hebben, gaan we aan de slag om uw Vekto-account juist in te stellen, zodat u gebruik kunt maken van onze zakelijke condities.

Vekto biedt zakelijk voordeel aan alle bedrijven die actief zijn in de elektromarkt, zoals infrastructuur, installatietechniek, beveiligingstechniek, PV en EV-installateurs. Als u een account heeft aangemaakt en de juiste gegevens heeft aangeleverd, kunt u al binnen 24uur gebruik maken van onze zakelijke condities.

 

Maak een account aan

Gerelateerde blogs
Vekto Zakelijk
Gepubliceerd op 11-11-2021