Logo

Zakelijke voordelen

Gepubliceerd op 11-11-20212452 keer bekeken

Waarom zakelijk klant worden bij Vekto?

Als zakelijke klant van Vekto profiteert u van diverse voordelen. Zo bieden wij de mogelijkheid om te betalen op factuur of via automatische incasso. Dit maakt het gemakkelijker voor u om uw financiën te beheren en uw aankopen te administreren.

Daarnaast hoeft u bij ons niet zelf uw producten bij elkaar te zoeken in onze webshop. U kunt simpelweg een email met uw inkoopopdracht sturen en wij regelen de rest voor u. Dit bespaart u tijd en moeite.

Bij Vekto genieten zakelijke klanten van elk formaat van transparante en scherpe condities. Dit betekent dat u altijd kunt rekenen op de beste prijzen voor onze producten.

Bovendien heeft u bij ons altijd een vast aanspreekpunt. Onze klantenservice is altijd bereikbaar voor direct contact en helpt u snel en efficiënt bij vragen of opmerkingen. Kortom, als zakelijke klant van Vekto bent u verzekerd van goede service en support en kunt u zich richten op wat echt belangrijk is: het runnen van uw bedrijf.

Als u zakelijk klant wilt worden bij Vekto, kunt u een mail sturen naar verkoop@vekto.nl of contact opnemen met onze verkoopafdeling via 036-7505372. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en u te voorzien van meer informatie over onze producten. We zien uw aanvraag graag tegemoet en staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw doelen.