Vekto
Contact met één van onze technische specialisten 036-7505372 verkoop@vekto.nl

Vekto Zakelijk

Gepubliceerd op 11-11-202128096 keer bekeken

Vekto zakelijk

Gemakkelijk betalen
Betalen op factuur of doormiddel van een automatische incasso, voor een snel en eenvoudige bestelproces. Ontvang uw factuur in UBL2.1 format indien gewenst.
 
Gemakkelijk bestellen
Bestel bij ons snel en gemakkelijk. Mail uw inkooporder, bestel via de website of geef uw bestelling telefonisch door aan uw contactpersoon.
 
Een vast aanspreekpunt
Direct contact met uw vaste contactpersoon binnen onze organisatie, zo kunnen we u ondersteunen met uw wensen en gemaakte afspraken.
 
Ondersteuning bij projecten
Vekto ontzorgen u ook bij uw grote projecten, denk aan afroeporders, staffelkortingen en afgesproken tijdsleveringen.
 

Waarom zakelijk klant worden bij Vekto?

Als zakelijke klant van Vekto profiteert u van diverse voordelen. Zo bieden wij de mogelijkheid om te betalen op factuur of via automatische incasso. Dit maakt het gemakkelijker voor u om uw financiën te beheren en uw aankopen te administreren.

Daarnaast hoeft u bij ons niet zelf uw producten bij elkaar te zoeken in onze webshop. U kunt simpelweg een email met uw inkoopopdracht sturen en wij regelen de rest voor u. Dit bespaart u tijd en moeite.

Bij Vekto genieten zakelijke klanten van elk formaat van transparante en scherpe condities. Dit betekent dat u altijd kunt rekenen op de beste prijzen voor onze producten.

Bovendien heeft u bij ons altijd een vast aanspreekpunt. Onze klantenservice is altijd bereikbaar voor direct contact en helpt u snel en efficiënt bij vragen of opmerkingen. Kortom, als zakelijke klant van Vekto bent u verzekerd van goede service en support en kunt u zich richten op wat echt belangrijk is: het runnen van uw bedrijf.

Als u zakelijk klant wilt worden bij Vekto, kunt u een mail sturen naar verkoop@vekto.nl of contact opnemen met onze verkoopafdeling via 036-7505372. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en u te voorzien van meer informatie over onze producten. We zien uw aanvraag graag tegemoet en staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw doelen.


Maak een account aan