Vekto
Contact met één van onze technische specialisten 036-7505372 verkoop@vekto.nl

Retourprocedure / Garantie

Gepubliceerd op 11-11-202140943 keer bekeken

U heeft bij ons 30 dagen bedenktijd na ontvangstdatum van uw goederen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Binnen deze periode kunt u aangegeven dat u de goederen retour wilt sturen. U heeft dan 14 dagen de tijd om de goederen te retourneren. Retourneren is gratis via PostNL als u gebruik maakt van ons antwoordnummer. Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor u. PostNLvervoert geen producten die langer of gelijk zijn dan 2 meter, hierbij dient u zelf het transport te regelen, of u kunt dit bij ons aanvragen, de kosten voor het transport zijn dan 60.50 EURO inclusief btw.

Uitzondering
Als u bij ons een zending van buiten Nederland retour stuurt, dient u hiervoor zelf transport te regelen.
Als u bij ons een kabel koopt die wij voor u op maat moeten knippen dan kan deze NIET retour.
Als u bij ons een groepenkast koopt die wij voor u opmaat maken (een groepenkast opmaat) dan kan deze NIET retour.
Wij vermelden in de winkelwagen en op de betaalpagina dat het niet mogelijk is om deze producten retour te sturen. Als u de bestelling plaatst dan gaat u hiermee akkoord.


Procedure:
De volgende retour procedure is vrijblijvend. U kunt het product ook zelf opsturen of langs brengen.

1. U download hier het retourformulier en vult deze volledig in of via het modelformulier.

2. Verpak de producten die u retour wilt sturen goed in een doos met daarin het retourformulier.

3. Schrijf op de doos ons retouradres of druk het adres af:
    Retouradres (alleen binnen Nederland)
    Vekto
    Antwoordnummer 152
    1300VC Almere

    Retouradres (buiten Nederland)
    Vekto
    Televisieweg 75
    1322AK Almere

4. Geef de doos af op een postkantoor bij u in de buurt.

5. Vekto.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

6. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik
van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Garantie
Wij bieden 1 jaar garantie op alle artikelen tenzij anders vermeld in de productomschrijving. Valt u product buiten de garantie periode neem dan eerst contact met ons op. De door ons aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garanties. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen/ of is wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.