Vekto
Contact met één van onze technische specialisten 036-7505372 verkoop@vekto.nl

Onze partners

Gepubliceerd op 27-12-20223100 keer bekeken

GLW

Meer dan 30 jaar is GLW fabrikant van machines en gereedschappen voor professionele draadbewerking. Op hun locatie in Kisslegg worden productontwikkeling, productie en montage gecombineerd. Ze garanderen alle  klanten wereldwijd uitstekende kwaliteit - Made in Germany.

Schneider Electric

Al meer dan 180 jaar een zeer innoverende fabrikant. De geïntegreerde oplossingen zijn

gebouwd met veiligheid, betrouwbaarheid en cybersecurity voor uw woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën. Voor de meest uiteenlopende markten ontwikkelt Schneider Electric ‘connected’ technologieën en oplossingen. Ze leveren geïntegreerde oplossingen voor energiemanagement met een focus op duurzaamheid, connectivity en innovatie.

Famatel

Famatel is een gespecialiseerde fabrikant in de internationale elektrische sector met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van elektrische oplossingen die waarde toevoegen voor professionals. Bij Famatel hebben ze de kennis, ervaring en technologie die nodig is om nieuwe elektrische oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van de sector.

f-tronic

Een premium-partner, made in Germany. Toonaangevende en zeer efficiënte productie met de hoogste kwaliteitsstandaard. f-tronic ontwikkelt en produceert sinds 1990 innovatieve installatieproducten en heeft zich stevig gevestigd als totaalleverancier in 6 productgebieden: meterkasten, meteraansluitzuilen, verdeelborden, installatiedozen, bevestigingssystemen en brandbeveiligingssystemen.

Gacia

GACIA Electric is één van de weinige fabrikanten die de ontwikkeling van de automaten, aardlek-beveiligingen en gesloten vermogensautomaten in eigen beheer heeft en ook nog deze fabriceert met geheel eigen octrooien. Daarnaast is er een eigen test faciliteit voor het ontwikkelen en testen van de producten. Het producten pakket van GACIA bestaat uit DIN- modulaire elektrotechnische componenten en  vermogensschakelaars (tot 630 Ampère). Dit pakket wordt aangevuld vanuit Nederland met verdeelkasten, groepenkasten en contactdoos verdelers. Door deze aanvulling is het pakket compleet voor de elektrotechnische markt.

SEP

Laadpalen, zonnepanelen, warmtepompen elektrische apparatuur. SEP speelt hierop in door hoogwaardige en betrouwbare producten te ontwikkelen die voldoen aan de toenemende eisen van de markt. Door voortdurend te investeren in onderzoek en ontwikkeling blijft SEP vooroplopen in deze markt. Onze klanten kunnen rekenen op kwalitatieve producten met een lange levensduur en uitstekende prestaties, die bijdragen aan een veilig en duurzaam energienetwerk. Ruimte in de groepenkast is beperkt, dan heeft SEP de oplossing. 4 wordt 2 modulen en 2 wordt 1 module.

ION Industries

ION INDUSTRIES is fabrikant en leverancier van kwalitatieve LED Dimmers met bijpassend afdekmateriaal. Sinds de oprichting in 2012 heeft het bedrijf zich ontwikkelt tot een duurzame partner van vele groothandels en installateurs.Aan de hand van de behoeftes op de markt, wordt het assortiment uitgebreid met verschillende LED Dimmers, afdekmaterialen en LED Noodverlichting. Deze beschikken over unieke kwaliteiten, waarbij innovatie en comptabiliteit voorop staan.

Eupen

Eupen Kabelwerken produceert al meer dan 110 jaar met succes energie- en telecommunicatiekabels van wereldklasse en levert producten aan meer dan 70 landen.

In het kader van duurzaamheid en met aandacht voor het milieu ontwikkelen en optimaliseren zij in een moderne chemische en fysische laboratoria, een groot deel van de isolatie- en mantelmengsels. Daarbij verbeteren zij continu de productieprocessen. In elektrische testlaboratoria en een uitgebreid laboratorium voor brandtests voeren zij strikte kwaliteitscontroles uit volgens nationale en internationale normen en volgens klantspecificaties.

Waskönig en Walter

Al meer dan 145 jaar zorgt Waskönig en Walter voor perfecte verbindingen en werken wij intensief aan innovatieve oplossingen en kwaliteitsproducten voor onze klanten. Met hun hoge kwaliteitsnormen en consequente klantgerichtheid maken zij het verschil en dit vormt ook de basis voor hun duurzame groei en hun succes.