Retourprocedure / Garantie

U heeft bij ons 30 dagen bedenktijd na ontvangstdatum van uw goederen. Binnen deze periode kunt u aangegeven dat u de goederen retour wilt sturen. U heeft dan 14 dagen de tijd om de goederen te retourneren. Retourneren is gratis via PostNL als u gebruikmaakt van ons antwoordnummer. Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor u.

Uitzondering
Als u bij ons een kabel koopt die wij voor u op maat moeten knippen dan kan deze NIET retour.
Als u bij ons een groepenkast koopt die wij voor u opmaat maken (een groepenkast opmaat) dan kan deze NIET retour.
Als u bij ons producten koopt die gelijk aan of langer zijn dan 2 meter, dan kunnen deze zonder kosten retour als u zelf zorg draagt dat de producten bij ons worden geleverd. Anders bedragen de retourkosten 60.50 EURO inclusief btw voor transportkosten.
Wij vermelden in de winkelwagen en op de betaalpagina dat het niet mogelijk is om deze producten retour te sturen. Als u de bestelling plaatst dan gaat u hiermee akkoord.

Procedure:
De volgende retour procedure is vrijblijvend. U kunt het product ook zelf opsturen of langs brengen.
1. U download hier het retourformulier en vult deze volledig in of via het modelformulier.
2. Verpak de producten die u retour wilt sturen goed in een doos met daarin het retourformulier.
3. Schrijf op de doos ons retouradres of druk het adres af:
Retouradres (alleen binnen Nederland)
Vekto
Antwoordnummer 152
1300VC Almere
4. Geef de doos af op een postkantoor bij u in de buurt.
5. Vekto.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.
6. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik
van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Garantie
Wij bieden 1 jaar garantie op alle artikelen tenzij anders vermeld in de productomschrijving. Valt u product buiten de garantie periode neem dan eerst contact met ons op. De door ons aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garanties. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen/ of is wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.